top of page
GOhealth_logo_rgb_zwart-300x115-2.png

Go! Health is een unieke Boutique Lifestyle Club waar jij jouw gezondheid met blijvend resultaat verbetert, wat je doel ook is!

 

Go! Health staat voor zeer persoonlijke begeleiding, jouw doel is ons doel.

We gebruiken hiervoor de nieuwste, de beste en volledig geautomatiseerde apparatuur van Technogym. Daar bovenop, krijg je tijdens de trainingen altijd persoonlijke aandacht van onze gediplomeerde trainers en kinesisten. Hierdoor train je niet alleen altijd juist, veilig en efficiënt, je wordt ook nog eens gestimuleerd en gemotiveerd tot de beste versie van jezelf!

 

We combineren circuittraining met functionele (groeps)trainingen. Onze Small Group Trainingen en SkillBike Classes zorgen voor functionele kracht en conditieverbetering. En ook dit alles volledig op jouw maat en in functie van jouw doel.

 

Door het partnership met Curam Domi, beschikken we in onze club in Lommel nog over de modernste meet- en analyse apparatuur waarmee we op professioneel niveau (top)sporters kunnen begeleiden. We analyseren je wandel/loop patroon, al je tennisslagen en werken aan de details die het verschil kunnen maken. We doen dit onder andere met interactie, game- en competitie elementen en meten elke vooruitgang.

 

Ook kan je terecht bij onze sportkinesisten Jan en Sander voor advies, preventie en indien nodig revalidatie.

 

Dit alles gebeurt in onze sfeervol ingerichte, gezellige club waar jij je thuis voelt en graag komt. En graag komen, is misschien wel de belangrijkste stap naar resultaat.

 

Ik zou zeggen: bezoek al eens onze website, Facebook en Instagram en kom tijdens de weekenden van het padel- en het tennistoernooi zeker eens bij onze medewerkers langs voor een kennismaking. Ik kan je nu al verklappen dat zij iets leuks in petto hebben voor jou.

 

www.gohealthclubs.be

www.facebook.com/gohealthclubslommel

www.instagram.com/gohealthclubslommel

Vreys sticker 200x150-page-001 JPG.jpg
Geert mertens.jpg
kwanten_eric.png
vandenboer.png
DVV.jpg
Intersport_logo.jpg
Plus.png
vreys_keukens_50x35cm.jpg
vanduffel.jpg
SNOEKX-logo+activiteiten.jpg
belien_300dpi.jpg
logo_bosmans_web.png
Logo samen-zwart.jpg
logo zuit.JPG
landerhuys.PNG
logo huybreckx.JPG
logo nouro.JPG
bottom of page