top of page

Lid worden van onze club

Wat fijn dat jullie lid willen worden van onze club! Benieuwd hoe dit werkt? Lees dan hier verder.

LIDgeld (tennis of padel) is niet hetzelfde als LESgeldOmdat dit niet altijd even duidelijk is, leggen we hier haarfijn uit wat het is. Een lidmaatschap verkrijg je door lidgeld te betalen. Dit lidmaatschap is tevens een aansluiting bij onze overkoepelende organisatie, tennisvlaanderen.

 

Het lidmaatschap stelt jullie in staat gebruik te maken van onze faciliteiten maar omvat ook een verzekering vanuit tennisvlaanderen. Lesgeld daarentegen dient betaald te worden om lessen te kunnen volgen. In het lesgeld zitten onder meer omvat: baanhuur, gebruik materiaal, ballen en natuurlijk de trainer. Belangrijk om te vermelden: iedereen die les wilt volgen bij onze club, dient lid te zijn van onze club.

 

Bij een eerste inschrijving voor tennislessen dien je dan ook eerst lid te worden van onze club. Lid ben je in principe van kalenderjaar tot kalenderjaar. Bij het tijdig (voor 15 januari) vernieuwen van je abonnement krijg je 15 euro korting. De tarieven worden hieronder weergegeven. Je kan gelijktijdig lid zijn op meerdere clubs. 

Klaar om lid te worden?

Home lidworden

Tarieven

Schermafbeelding 2023-11-14 132652.png.webp
Nieuwe leden

Nieuwe leden

Ga naar deze TennisVlaanderen link.

Heraansluiting

Heraansluiting

Als je ooit lid geweest bent bij een tennisclub, heb je reeds een account op tennisvlaanderen.

Ga naar de website van TennisVlaanderen, log in op je account en ga naar "spelersdashboard"

Scroll naar beneden en zoek achter clubabonnementen. Hier kan je je nieuwe abonnement aanvragen of verlengen. Na je aanvraag krijg je een betaalverzoek met een unieke code. Vergeet deze niet te melden bij de betaling. Zodra het lidgeld ontvangen is wordt je lidmaatschap bevestigd.

 

Het kan gebeuren dat u niet kan verlengen, u kan alsnog het lidgeld overschrijven op rekeningnummer: BE09860113284157 BIC NICABEBB met als mededeling "Naam en Voornaam lidgeld LTC". We verwerken je lidmaatschap vervolgens manueel. 

Lidmaatschap verlengen

Lidmaatschap verlengen 

bottom of page