Acerca de

Schermafbeelding-2020-09-13-om-12.01.42.png

Padel

Beste sporters,

Goed nieuws! We zijn gestart met de bouw van de padelvelden. Als alles volgens planning verloopt, kun je bij ons vanaf 1 april padel spelen in de Kolonie. We zijn al volop bezig om, direct na ons tennistoernooi, ons eerste officiële padeltoernooi te organiseren tijdens de tweede week van de paasvakantie! Later in het jaar, in november, zullen de padelvelden in het centrum klaar zijn voor gebruik. Eerst zullen daar tennisplein 3 en 4 verplaatst moeten worden. Hieronder een impressie van het beoogde eindresultaat van de velden. Zoals je kunt zien gaan we een mooie zonnige tijd tegemoet! We hopen dan ook van harte dat je ons enthousiasme deelt. 

unnamed.jpg


Wil je kennismaken met padel? Of speel je al padel op een andere club? Dan zien we natuurlijk graag dat de Lommelse Tennis Club vanaf 1 april ook voor padel jouw club wordt. Voor leden hebben we aantrekkelijke prijsvoordelen die je hier kunt zien. 

 

Liefhebbers kunnen zelfs al een jaarabonnement afsluiten dat pas ingaat wanneer de padelbanen daadwerkelijk geopend zijn. Daarmee steun je niet alleen de club maar krijg jij ook het meeste voordeel. 

 

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@lommelsetc.be. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook, Instagram en via deze website. Als er vragen of opmerkingen over zijn mogen jullie deze altijd delen met ons via info@lommelsetc.be