top of page

Acerca de

unnamed.jpg

Padel

Beste sporters,

Goed nieuws! We zijn gestart met de bouw van de padelvelden. Als alles volgens planning verloopt, kun je bij ons vanaf 1 april padel spelen in de Kolonie. Zie foto opbouw hieronder.

 

Later in het jaar, in november, zullen de padelvelden in het centrum klaar zijn voor gebruik. Eerst zullen daar tennisplein 3 en 4 verplaatst moeten worden. Hieronder ook een impressie van het beoogde eindresultaat van de velden. Zoals je kunt zien gaan we een mooie zonnige tijd tegemoet! We hopen dan ook van harte dat je ons enthousiasme deelt. 

 

Wil je kennismaken met padel? Of speel je al padel op een andere club? Dan zien we natuurlijk graag dat de Lommelse Tennis Club vanaf 1 april ook voor padel jouw club wordt. Voor leden hebben we aantrekkelijke prijsvoordelen die je hier kunt zien. Wil jij lid worden? Scroll dan door naar onder.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@lommelsetc.be. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook, Instagram en via deze website. Als er vragen of opmerkingen over zijn mogen jullie deze altijd delen met ons via info@lommelsetc.be

9959f397-42ea-44d0-9630-9be7de93cc11.jpg
bottom of page