Acerca de

Schermafbeelding-2020-09-13-om-12.01.42.png

Padel

Beste Leden van de Lommelse TennisClub,
 

Met veel enthousiasme delen we graag het nieuws met jullie dat de bouw van onze padelvelden is gestart! Volgens de planning zullen de velden in de Kolonie 1 april gereed moeten zijn om te gebruiken. In het centrum zullen ze vanaf november gereed zijn vanwege het verplaatsten van plein 3 en 4 van de tennis.

Hieronder een impressie hoe het eindresultaat er uit zou moeten gaan zien. Zoals jullie kunnen zien staat ons als club een mooie zonnige tijd te wachten! We hopen dat jullie dit enthousiasme met ons zullen gaan delen.

unnamed.jpg

Uiteraard hopen we dat de padel liefhebbers die al bezig zijn op andere clubs, of wellicht interesse hebben om hiermee kennis te gaan maken, dit bij ons zullen gaan doen zodra we onze padeldeuren openen in april.  Vandaar dat we graag onze prijzen delen met jullie. Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze huidige leden hebben we enkele prijsvoordelen voor jullie. Zeker als jullie ons steunen door deze maand al een lidmaatschap af te sluiten voor het jaarabonnement vanaf april 2022. We verwachten dat onze nieuwe pleinen dan al open zullen zijn, maar bij eventuele vertraging wordt dit pro rato verrekend.

 

De prijzen zijn hier zichtbaar. Mochten er vragen of opmerkingen over zijn mogen jullie deze altijd delen met ons via info@lommelsetc.be

Vanaf nu zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden over de ontwikkelen van de bouw via facebook, instagram en via de website www.lommelsetc.be/padel