top of page

ma 10 aug

|

Kolonie

Zomerkamp @ Kolonie

Inschrijven voor het zomerkamp kan vanaf nu! Het kamp gaat door van maandag 10 tot vrijdag 14 augustus. We starten om 9:30 en eindigen om 16:30. Naar goede gewoonte overnachten we donderdagavond in onze tenten

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomerkamp @ Kolonie
Zomerkamp @ Kolonie

Tijd en locatie

10 aug 2020, 09:30 – 14 aug 2020, 16:30

Kolonie, Sint-Bernardusstraat, 3920 Lommel, België

Over het evenement

Inschrijven voor het pizzabuffet dient dit jaar apart te gebeuren en bedraagt 10 euro per persoon. 

Belangrijk: Indien u wenst in te schrijven voor een gratis proefles, gelieve dit aan te geven bij inschrijving. Wij nemen contact met jullie op om te kijken wanneer er aangesloten kan worden. Indien er een specifiek moment de voorkeur geniet, gelieve dit aan te geven bij vragen/opmerkingen!

Het zomerkamp start in de Kolonie om 9:30 en eindigt om 16:30. Gedurende 5 dagen wordt er 2 keer 1,5 tennis en 2 keer 1.5 uur sport en spel voorzien. De kinderen die inschrijven voor een volledige week deelname krijgen bij inschrijving het T-shirt gratis. Indien er apart ingeschreven wordt kan het T-shirt verkregen worden voor 10 euro. Indien U geen t-shirt wenst, gelieve dit dan ook door te geven. 

Op donderdagavond overnachten we op de club. De kinderen kunnen dan een tent opzetten en camperen. Wij voorzien donderdagavond eten op de club, alsook ontbijt vrijdagochtend en lunch vrijdagmiddag. 

Deel dit evenement

bottom of page