top of page

za 13 jul

|

Lommelse T.C.

Zomerkamp @ KOLONIE (1)

Inschrijven voor het zomerkamp kan vanaf nu! Het kamp gaat door van maandag 8 juli tot vrijdag 12 juni. We starten om 9:30 en eindigen om 16:30. Naar goede gewoonte overnachten we donderdagavond in onze tenten en sluiten we de week af met een gezellige BBQ! Lees hieronder meer informatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomerkamp @ KOLONIE (1)
Zomerkamp @ KOLONIE (1)

Tijd en locatie

13 jul 2019, 09:30 – 13:30

Lommelse T.C., Sint-Bernardusstraat, Lommel, België

Over het evenement

Belangrijk: Indien u wenst in te schrijven voor een gratis proefles, gelieve dit aan te geven bij inschrijving. Wij nemen contact met jullie op om te kijken wanneer er aangesloten kan worden. Indien er een specifiek moment de voorkeur geniet, gelieve dit aan te geven bij vragen/opmerkingen!

Het zomerkamp start in de Kolonie om 9:30 en eindigt om 16:30. Gedurende 5 dagen wordt er 2 keer 1,5 tennis en 2 keer 1.5 uur sport en spel voorzien. De kinderen die inschrijven voor een volledige week deelname krijgen bij inschrijving het T-shirt gratis. Indien er apart ingeschreven wordt kan het T-shirt verkregen worden voor 10 euro. Indien U geen t-shirt wenst, gelieve dit dan ook door te geven.

Op donderdagavond overnachten we op de club. De kinderen kunnen dan een tent opzetten en camperen. Wij voorzien donderdagavond eten op de club, alsook ontbijt vrijdagochtend en lunch vrijdagmiddag. We sluiten het kamp vrijdagavond af met een BBQ. Voor de BBQ zijn kinderen die voor vrijdag inschrijven reeds ingeschreven. Voor ouders, broers of zusjes kan er apart ingeschreven worden voor 8 euro per kind en 13 euro per volwassenen.

Deel dit evenement

bottom of page