top of page

ma 12 aug

|

Sportveldenstraat

Zomerkamp @ CENTRUM

Inschrijven voor het zomerkamp kan vanaf nu! Het kamp gaat door van maandag 12 tot vrijdag 16 augustus. We starten om 10:00 en eindigen om 17:00. Naar goede gewoonte overnachten we donderdagavond in onze tenten en sluiten we de week af met een heus pizzabuffet! Smiddags voorzien wij de lunch.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomerkamp @ CENTRUM
Zomerkamp @ CENTRUM

Datum & locatie

12 aug 2019 10:00 – 16 aug 2019 17:00

Sportveldenstraat, Sportveldenstraat, 3920 Lommel, België

Over het event

Inschrijven voor het pizzabuffet dient dit jaar apart te gebeuren en bedraagt 10 euro per persoon.

Belangrijk: Indien u wenst in te schrijven voor een gratis proefles, gelieve dit aan te geven bij inschrijving. Wij nemen contact met jullie op om te kijken wanneer er aangesloten kan worden. Indien er een specifiek moment de voorkeur geniet, gelieve dit aan te geven bij vragen/opmerkingen!

Het zomerkamp start in het Centrum om 10:00 en eindigt om 17:00. Gedurende 5 dagen wordt er 2 keer 1,5 tennis en 2 keer 1.5 uur sport en spel voorzien. De kinderen die inschrijven voor een volledige week deelname krijgen bij inschrijving het T-shirt gratis. Indien er apart ingeschreven wordt kan het T-shirt verkregen worden voor 10 euro. Indien U geen t-shirt wenst, gelieve dit dan ook door te geven.

Op donderdagavond overnachten we op de club. De kinderen kunnen dan een tent opzetten en camperen. Wij voorzien donderdagavond eten op de club, alsook ontbijt vrijdagochtend en lunch vrijdagmiddag. We sluiten het kamp vrijdagavond af met een pizzabuffet. Deelname aan het pizzabuffet kost 10 euro per persoon, en is niet inbegrepen in de prijs van het kamp. Gelieve bij inschrijving aan te geven hoeveel personen deelnemen aan het pizzabuffet.

Deel dit event

bottom of page