top of page

za 22 feb

|

Lommelse T.C.

Tennisreis naar Vilamoura

De tennisreis zal doorgaan van 22 tot 29 februari 2020. We gaan naar Vilamoura, Portugal. De reis is voor al onze jeugdspelers tot en met 20 jaar. Voorinschrijving, geheel vrijblijvend en kosteloos, kan tot 17 november. Lees hieronder verder voor meer informatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tennisreis naar Vilamoura
Tennisreis naar Vilamoura

Tijd en locatie

22 feb 2020, 19:00 – 29 feb 2020, 23:00

Lommelse T.C., Sint-Bernardusstraat, Lommel, België

Over het evenement

Tijdens het krokusverlof van 2020 (22 tot 29 februari) organiseren we vanuit de club een heuse tennisreis. We nemen enkele trainers, jeugdspelers en de gezelligheid van onze club mee op verplaatsing naar Vilamoura en maken er daar een sportieve topweek van!

Op het programma staat onder meer: véél tennis, véél avondactiviteiten, véél randactiviteiten en véél plezier. We huren een grote villa, waarbij alles aanwezig is op het domein. Zo kunnen we een veilige en aangename omgeving creëren voor onze jeugdspelers. 

De reis is voor al onze jeugdleden tot 20 jaar. Deelname kost 690 euro voor de volledige reis, all-in. 

Om de interesse voor deze reis te peilen, zouden we jullie willen vragen om een voorinschrijving te doen. Deze is volledig kosteloos en vrijblijvend. Op deze manier kunnen we een inschatting maken van het aantal deelnemers en de nodige reserveringen maken. Dit kan nog tot 17 november. 

Als jullie verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om Remko, Gert of Jola aan te spreken op de tennisvelden. Zij gaan zelf ook zeker al mee als vaste waarde van het  trainersteam!  Ook per mail kunnen jullie steeds terecht op info@lommelsetc.be. 

Deel dit evenement

bottom of page