top of page

ma 12 apr

|

Lommelse T.C.

Paaskamp @ Kolonie

Ondanks de bizarre tijden, willen we alsnog graag het Paaskamp organiseren. Dit uiteraard volgens de richtlijnen van de overheid, wat niet weg neemt dat we er een knallende versie van gaan maken! Lees hieronder verder voor meer details.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Paaskamp @ Kolonie
Paaskamp @ Kolonie

Tijd en locatie

12 apr 2021, 09:00 – 16 apr 2021, 16:00

Lommelse T.C., Sint-Bernardusstraat, Lommel, België

Over het evenement

Het paaskamp gaat door voor kinderen van 5 tot 16 jaar. Hierbij geven we meteen aan dat er  voor de 12+ kinderen gekeken zal worden naar de huidige situatie ivm het coronavirus. 

We beginnen iedere dag om 09:00 en eindigen om 16:00. Gelijkaardig aan de vorige edities delen we de dag in met 3 uur tennis en 3 uur sport en spel. Tijdens de middag dienen de kinderen zelf lunch te voorzien, tussendoortjes voorzien wij! 

Tijdens het kamp organiseren we een heus paasfeest. We doen dit alles op een veilige manier, schrijf dus zeker in! We begrijpen dat inschrijven niet evident is, maar willen jullie vragen alsnog in te schrijven zodat wij op voorhand kunnen plannen. Indien de situatie alsnog ongunstig is, begrijpen wij uiteraard dat kinderen afgemeld kunnen worden. Betalen kan ter plaatse op de eerste dag van deelname. De prijs bedraagt 115 euro voor een volledige week of 25 euro per dag. 

Deel dit evenement

bottom of page