top of page

zo 27 aug

|

Lommel

Gezelligheidstornooi

Op zondag 27 aug 2023 organiseren we naar goede jaarlijkse gewoonte weer een gezelligheids-dubbeltoernooi. We spelen de hele dag korte wedstrijden in telkens wisselende dubbels en sluiten de dag af met een gezellige en smakelijke barbecue. Hieronder meer informatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gezelligheidstornooi
Gezelligheidstornooi

Tijd en locatie

27 aug 2023, 09:30 – 18:00

Lommel, Sint-Bernardusstraat, 3920 Lommel, België

Over het evenement

Hallo tennisvrienden,

Op zondag 27 aug 2023 organiseren we naar goede jaarlijkse gewoonte weer een gezelligheids-dubbeltoernooi. We spelen de hele dag korte wedstrijden in telkens wisselende dubbels en sluiten de dag af met een gezellige en smakelijke barbecue. Dat alles voor de aantrekkelijke prijs van € 5,- pp inclusief soep, broodjes, consumptie, met € 12,- extra als je meedoet met de BBQ (€ 5,- voor kinderen tot 12 jr. Ook vegetarisch.).  Registreren kan via de website, betalen dient ter plaatste te gebeuren. 

Elke deelnemer maakt kans op een leuke prijs!

Dit jaar zal het toernooi weer plaatsvinden op de terreinen van Kolonie. Om zeker te zijn dat we ook dit jaar weer voldoende deelnemers hebben om de inspanning van het organiseren te doen, vragen we geïnteresseerden zich nu al aan te melden. Je kunt je inschrijven via de website van LTC: lommelsetc.be. Geef daarbij aub ook aan of je wel/niet meedoet met de barbecue en of je daarbij nog anderen meebrengt. Mocht je over dat laatste van gedachten veranderen, dan kun je dat tot een week voor het toernooi nog doorgeven via whmgeerts@gmail.com. Mocht je nog twijfelen of je mee wilt doen, praat dan eens met deelnemers van vorige jaren, ze zullen je zeker overtuigen om je in te schrijven! 

We kijken uit naar jullie massale reactie! 

Deel dit evenement

bottom of page