top of page

zo 14 jun

|

Lommelse Tennisclub vzw

Gezelligheids Toernooi

Als je de jaarkalender gelezen hebt, dan weet je al dat er op 14 juni 2020 weer een gezelligheids-dubbeltoernooi georganiseerd wordt. We spelen de hele dag korte wedstrijden in telkens wisselende dubbels en sluiten de dag af met een barbecue.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gezelligheids Toernooi
Gezelligheids Toernooi

Tijd en locatie

14 jun 2020, 14:00

Lommelse Tennisclub vzw, Sportveldenstraat Z/N, 3920 Lommel, België

Over het evenement

Hallo tennisvrienden,

Als je de jaarkalender gelezen hebt, dan weet je al dat er op 14 juni 2020

weer een gezelligheids-dubbeltoernooi georganiseerd wordt. We spelen de hele dag korte wedstrijden in telkens wisselende dubbels en sluiten de dag af met een barbecue. Dat alles voor de zeer democratische, verlaagde prijs van € 4,- pp inclusief soep, broodjes, consumptie, met slechts € 6,- extra als je meedoet met de BBQ. 

Vorig jaar hadden we circa 36 deelnemers, die allen enthousiast naar huis gingen!

Door de soms verrassende regels voor puntentelling maakt elke deelnemer kans op een leuke prijs!

Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op de terreinen van het Centrum. We gaan een mooi hoekje voor onszelf inrichten om tussen en na de wedstrijden gezellig samen te zitten.

Om zeker te zijn dat we ook dit jaar weer voldoende deelnemers hebben om de inspanning van het organiseren te doen, vragen we geïnteresseerden zich nu al aan te melden. Dat kan individueel, via een e-mail aan whmgeerts@gmail.com, met vermelding van naam, telefoonnummer en e-mailadres van iedere deelnemer die je opgeeft. En geef meteen ook aan of je wel/niet meedoet met de barbecue, aub. (Mocht je over dat laatste van gedachten veranderen, dan kun je dat tot een week voor het toernooi nog doorgeven.)

Als we eind maart 10 inschrijvingen of meer hebben, gaan we door met het te organiseren. Zo niet, dan zien we er vanaf. Dus: aarzel niet, en schrijf je meteen even in!

Vriendelijke groet,

Eddy Schildermans en Wim Geerts.

Deel dit evenement

bottom of page