top of page

zo 29 aug

|

Site Kolonie

Gezelligheids-dubbeltornooi

Op zondag 29 aug 2021 vindt er naar goede jaarlijkse gewoonte weer een gezelligheids-dubbeltoernooi plaats. We spelen de hele dag korte wedstrijden in telkens wisselende dubbels en sluiten de dag af met een gezellige en smakelijke barbecue. Lees hieronder verder!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Gezelligheids-dubbeltornooi
Gezelligheids-dubbeltornooi

Tijd en locatie

29 aug 2021, 09:30 – 15:30

Site Kolonie, Sint-Bernardusstraat, 3920 Lommel, België

Over het evenement

Op zondag 29 aug 2021 vindt er naar goede jaarlijkse gewoonte weer een gezelligheids-dubbeltoernooi plaats. We spelen de hele dag korte wedstrijden in telkens wisselende dubbels en sluiten de dag af met een gezellige en smakelijke barbecue. De wedstrijden worden gespeeld van 9:30 tot 15:30, BBQ wordt voorzien vanaf 16:00. Dat alles voor de aantrekkelijke prijs van € 4,- pp inclusief soep, broodjes, consumptie, met slechts € 6,- extra als je meedoet met de BBQ. Betalen kan ter plaatse.

Door de soms verrassende regels voor puntentelling maakt elke deelnemer kans op een leuke prijs!

Dit jaar zal het toernooi weer plaatsvinden op de terreinen van Kolonie.

Om zeker te zijn dat we ook dit jaar weer voldoende deelnemers hebben om de inspanning van het organiseren te doen, vragen we geïnteresseerden zich nu al aan te melden. Je kunt je inschrijven via de website van LTC: lommelsetc.be. Geef daarbij aub ook aan of je wel/niet meedoet met de barbecue. Mocht je over dat laatste van gedachten veranderen, dan kun je dat tot een week voor het toernooi nog doorgeven via whmgeerts@gmail.com.

Mocht je nog twijfelen of je mee wilt doen, praat dan eens met deelnemers van vorige jaren, ze zullen je zeker overtuigen om je in te schrijven!

We kijken uit naar jullie massale reactie!

Sportieve groet,

Eddy Schildermans en Wim Geerts.

Deel dit evenement

bottom of page