top of page

zo 09 sep

|

Lommelse T.C.

Eindronde heren 4e nationale

Onze 4e nationale ploeg speelt thuis de eerste eindronde! Alle jeugdleden die met het T-shirt of de trui van LTC komen kijken krijgen 1 gratis consumptie. Er wordt tevens friet-stoofvlees aangeboden aan zéér democratische prijzen!

Registration is Closed
See other events
Eindronde heren 4e nationale
Eindronde heren 4e nationale

Tijd en locatie

09 sep 2018, 10:00

Lommelse T.C., Sint-Bernardusstraat, Lommel, België

Over het evenement

Zondag 9 september start de eerste eindronde van de nationale interclub. Ons 4e nationale team is eerste geworden in de poule, waardoor zij het thuisvoordeel krijgen. Thuisvoordeel is maar een voordeel als er ook supporters aanwezig zijn, bij deze dus een warme oproep aan al onze clubleden (jong&oud) om voor hen te supporteren. Wisten jullie dat de meeste spelers van het team ook actief zijn (geweest) als trainers van LTC? De ploeg bestaat uit Brecht Bernearts, Gert Bernearts, Raoul Kwanten, Stef Vanhoof (pas getrouwd nvdr.), Glen Gerits, David Waligora en Mats Deheyder. Hun coach is tevens een gekend gezicht binnen onze club: Remko De Rijke.

De wedstrijden starten om 10 uur. Eerst worden er 6 enkels gespeeld, gevolgd door 3 dubbels.

Alle jeugdleden die komen kijken met het T-shirt of de trui van LTC krijgen 1 gratis consumptie! Verder wordt er stoofvlees friet geserveerd gedurende de dag, zodoende de ouders ook tevreden te houden! Gedurende de dag wordt er ook friet-stoofvlees geserveerd.

Deel dit evenement

bottom of page