top of page

vr 10 jun

|

Lommel

Clubkampioenschap 2022

Nu de interclub op zijn einde loopt, is het weer tijd voor het clubkampioenschap! Schrijf zeker in en speel gedurende de hele zomer leuke wedstrijden. Aan het einde van de zomer wordt opnieuw het finale weekend georganiseerd!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Clubkampioenschap 2022
Clubkampioenschap 2022

Tijd en locatie

10 jun 2022, 19:00 – 04 sep 2022, 22:00

Lommel, Kolonie, 3920 Lommel, België

Over het evenement

Voorrondes:

Ook dit jaar organiseren we de clubkampioenschappen voor jeugd en volwassenen. Inschrijven kan tot en met 14 juni, de poules worden aansluitend zo snel mogelijk bekend gemaakt. Er is weer gekozen voor het pouleformat gedurende de voorrondes. Iedereen wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, waarbij de grote van de poules afhankelijk is van het aantal inschrijvingen. 

Er worden dit jaar wederom enkel, dubbel en mixwedstrijden zowel voor tennis als padel georganiseerd. Er zullen jeugd, volwassen en 50+ reeksen zijn. Om weer te werken aan onze mooie clubsfeer organiseren we iedere zaterdag een vast moment van 16:00-19:00. Waar iedereen zijn wedstrijden kan plannen. De deelnemers dienen zelf de terreinen te reserveren. Wij als club zorgen voor de sfeer en de mogelijkheid tot een hapje en drankje. Uiteraard laten we iedereen nog steeds vrij om wedstrijden op een ander moment in de week te plannen.

Eindronde:

Na het afronden van de poulewedstrijden wordt de finaledag georganiseerd. Deze staat op zaterdag 10 september gepland. De finaledag zal gepaard gaan met hapjes, drankjes, gezellige activiteiten en een BBQ voor alle deelnemers. Ook voor de deelnemers die de poulefase niet zijn doorgekomen. Uiteraard sluiten we de clubkampioenschappen wederom af met de prijsuitreiking, gevolgd door een spetterende feestavond!

Reeksen:

- Enkel heren

- Enkel dames

- Dubbel heren

- Dubbel dames

- Enkel heren 50+

- Enkel dames 50+

- Dubbel heren 50+

- Dubbel dames 50+

- Dubbel gemengd

- Dubbel gemend 50+

- Oranje

- Groen

- Geel

Padel: wordt op niveau ingedeeld door organisatoren

Spelregels

 • Het aantal poules wordt bepaald door het aantal deelnemers.
 • De poules zullen zoveel mogelijk op niveau en leeftijd ingedeeld worden.
 • De samenstelling van de poules, met contactgegevens van de deelnemers, wordt per e-mail meegedeeld en zult u ook kunnen vinden in de mapjes in beide cafetaria’s.
 • Elke deelnemer speelt één wedstrijd tegen alle andere deelnemers uit zijn poule. De wedstrijddata worden in goed overleg met de tegenstrevers gekozen en zelfstandig vastgelegd. Wij hopen uiteraard dat de deelnemers zoveel als mogelijk tijdens de vaste momenten op zaterdag zullen spelen. De competitie loopt tot twee weken voor de finaledag, zodat iedereen voldoende tijd krijgt om de wedstrijden af te werken. Alleen de deelnemers die tenminste ¾ van de geplande wedstrijden hebben afgewerkt worden meegenomen in de eindrangschikking en kunnen in aanmerking komen voor een finaleplaats. Wees geen spelbreker zodat iedereen zijn wedstrijden kan spelen.
 • Elke wedstrijd van de voorronde bestaat uit 2 sets. Een gelijkspel is dus mogelijk. Meteen na elke wedstrijd dienen de spelers datum en uitslag digitaal door te geven via www.lommelsetc.be
 • De uitslagen worden regelmatig verwerkt door de commissie en tussenstanden worden op de website weergegeven. Volgens onderstaande puntentelling wordt er een rangschikking opgemaakt.
 • Winst =  3 punten
 • Gelijk spel = 2 punten
 • verlies = 1 punt
 • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal poules kan het zijn dat meerdere deelnemers van de poule zich kwalificeren voor de finaledag. Probeer deze mooie dag zeker vrij te houden, want ook voor de afvallers wordt er die dag iets leuks georganiseerd.

Inschrijvingen voor de BBQ worden later nog gecommuniceerd. 

Tickets

 • Enkel

  Inschrijving voor een enkel reeks.

  € 6,00
  Verkoop geëindigd op
 • Dubbel (tennis & padel)

  Ticket voor een dubbel reeks (zowel tennis als padel). Opgelet: deze inschrijving is geldig voor een dubbelteam. Slechts 1 inschrijving (& betaling) nodig per dubbelteam!

  € 6,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page