top of page

do 13 mei

|

Lommelse T.C.

Clubkampioenschap 2021

Ondanks het niet doorgaan van de interclub, organiseren we dit jaar opnieuw het clubkampioenschap! Schrijf zeker in en speel gedurende de hele zomer leuke wedstrijden. Aan het einde van de zomer wordt opnieuw het finale weekend georganiseerd!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Clubkampioenschap 2021
Clubkampioenschap 2021

Tijd en locatie

13 mei 2021, 19:00 – 18 sep 2021, 23:00

Lommelse T.C., Sint-Bernardusstraat, Lommel, België

Over het evenement

Lees hieronder alle details: 

Voorrondes:

Ook dit jaar organiseren we de clubkampioenschappen voor jeugd en volwassenen. Vanwege COVID-19 gaan we nog meer ons best doen om iedereen toch nog genoeg te laten tennissen dit jaar. Zodra 24 mei alle inschrijvingen binnen zijn gekomen zullen we uiterlijk 31 mei de poules publiceren zodat iedereen ruim de tijd krijgt om zijn wedstrijden af te werken. Er is weer gekozen voor het pouleformat gedurende de voorrondes. Iedereen wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, waarbij de grote van de poules afhankelijk is van het aantal inschrijvingen. Er worden dit jaar wederom enkel, dubbel en mixwedstrijden georganiseerd. Er zullen jeugd, volwassen en 50+ reeksen zijn. Om weer te werken aan onze mooie clubsfeer organiseren we iedere zaterdag van 16:00 tot 19:00 een vast moment waar iedereen zijn wedstrijden kan plannen. De deelnemers dienen zelf de terreinen te reserveren. Wij als club zorgen voor de sfeer en de mogelijkheid tot een hapje en drankje. Uiteraard laten we iedereen nog steeds vrij om wedstrijden op een ander moment in de week te plannen. 

Eindronde:

Na het afronden van de poulewedstrijden wordt de finaledag georganiseerd. Deze staat op zaterdag 18 september gepland maar als de hinder van COVID-19 nog lang beperkingen met zich meebrengt kunnen we dit nog aanpassen. We zullen zorgen dat er genoeg tijd is om de poulewedstrijden af te werken en uiteraard streven we naar een finaledag volgens de veiligheidsvoorschriften van de overheid. De finaledag zal gepaard gaan met hapjes, drankjes en gezellige activiteiten voor alle deelnemers. Ook voor de deelnemers die de poulefase niet zijn doorgekomen. Uiteraard sluiten we de clubkampioenschappen wederom af met de prijsuitreiking, gevolgd door een spetterende feestavond 

Reeksen:

- Enkel heren

- Enkel dames 

- Dubbel heren

- Dubbel dames

- Enkel heren 50+

- Enkel dames 50+

- Dubbel heren 50+

- Dubbel dames 50+

- Dubbel gemengd 

- Dubbel gemend 50+

- Oranje

- Groen

- Geel

Spelregels

 • Het aantal poules wordt bepaald door het aantal deelnemers. 
 • De poules zullen zoveel mogelijk op niveau en leeftijd ingedeeld worden.
 • De samenstelling van de poules, met contactgegevens van de deelnemers, wordt per e-mail meegedeeld en zult u ook kunnen vinden in de mapjes in beide cafetaria’s zodra deze weer geopend zijn
 • Elke deelnemer speelt één wedstrijd tegen alle andere deelnemers uit zijn poule. De wedstrijddata worden in goed overleg met de tegenstrevers gekozen en zelfstandig vastgelegd. Wij hopen uiteraard dat de deelnemers zoveel als mogelijk tijdens de vaste momenten op zaterdag zullen spelen. De competitie loopt tot twee weken voor de finaledag, zodat iedereen voldoende tijd krijgt om de wedstrijden af te werken. Alleen de deelnemers die tenminste ¾ van de geplande wedstrijden hebben afgewerkt worden meegenomen in de eindrangschikking en kunnen in aanmerking komen voor een finaleplaats. Wees geen spelbreker zodat iedereen zijn wedstrijden kan spelen.
 • Elke wedstrijd van de voorronde bestaat uit 2 sets. Een gelijkspel is dus mogelijk. Meteen na elke wedstrijd dienen de spelers datum en uitslag digitaal door te geven via www.lommelsetc.be
 • De uitslagen worden regelmatig verwerkt door de commissie en tussenstanden worden op de website weergegeven. Volgens onderstaande puntentelling wordt er een rangschikking opgemaakt.
 • Winst =  3 punten  
 • Gelijk spel = 2 punten 
 •  verlies = 1 punt
 • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal poules kan het zijn dat meerdere deelnemers van de poule zich kwalificeren voor de finaledag. Probeer deze mooie dag zeker vrij te houden, want ook voor de afvallers wordt er die dag iets leuks georganiseerd.
 • Inschrijvingen voor de BBQ worden later nog gecommuniceerd. Iedere speler ontvangt bij zijn inschrijving (voor de BBQ) een koker ballen van de club.

Tickets

 • Inschrijving enkelreeks

  Dit ticket dient als inschrijving voor de enkelwedstrijden bij het clubkampioenschap. Na het selecteren van een ticket dient u uit te checken. Vervolgens kan u de reeks selecteren en op naam inschrijven. De verschillende reeksen kan u terugvinden op de infopagina. U kan meerdere personen inschrijven, dan dient u 1 ticket per persoon toe te voegen.

  € 5,00
  Verkoop geëindigd op
 • Inschrijving dubbelreeks

  Dit ticket is uw inschrijving voor een dubbelreeks. OPGELET: uw dubbelpartner dient tevens in te schrijven en te betalen. U kan uiteraard ook een tweede ticket voor een dubbelreeks toevoegen en uw partner meteen inschrijven. Na het selecteren van het ticket kan u de reeks selecteren en op naam inschrijven per ticket. De verschillende reeksen kan u terugvinden op de infopagina. U kan meerdere personen inschrijven, dan dient u 1 ticket per persoon toe te voegen.

  € 3,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page