top of page

CLUBKAMPIOENSCHAP 2019

Clubkampioenschap
Voorrondes

Voorrondes

Ook dit jaar organiseren we de clubkampioenschappen voor jeugd en volwassenen. Vanwege COVID-19 gaan we nog meer ons best doen om iedereen toch nog genoeg te laten tennissen dit jaar. Zodra 17 mei alle inschrijvingen binnen zijn gekomen zullen we uiterlijk 24 mei de poules publiceren zodat iedereen ruim de tijd krijgt om zijn wedstrijden af te werken. Er is weer gekozen voor het pouleformat gedurende de voorrondes. Iedereen wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, waarbij de grote van de poules afhankelijk is van het aantal inschrijvingen. Er worden dit jaar wederom enkel, dubbel en mixwedstrijden georganiseerd. Er zullen jeugd, volwassen en 50+ reeksen zijn. Om weer te werken aan onze mooie clubsfeer organiseren we iedere zaterdag van 16:00 tot 19:00 een vast moment waar iedereen zijn wedstrijden kan plannen. De deelnemers dienen zelf de terreinen te reserveren. Wij als club zorgen voor de sfeer en de mogelijkheid tot een hapje en drankje. Uiteraard laten we iedereen nog steeds vrij om wedstrijden op een ander moment in de week te plannen. 
 

Na het afronden van de poulewedstrijden wordt de finaledag georganiseerd. Deze staat op zaterdag 19 september gepland maar als de hinder van COVID-19 nog lang beperkingen met zich meebrengt kunnen we dit nog aanpassen. We zullen zorgen dat er genoeg tijd is om de poulewedstrijden af te werken en uiteraard streven we naar een finaledag volgens de veiligheidsvoorschriften van de overheid. De finaledag zal gepaard gaan met hapjes, drankjes en gezellige activiteiten voor alle deelnemers. Ook voor de deelnemers die de poulefase niet zijn doorgekomen. Uiteraard sluiten we de clubkampioenschappen wederom af met de prijsuitreiking, gevolgd door een spetterende feestavond

Eindronde

Eindronde

Spelregels

 •  Het aantal poules wordt bepaald door het aantal deelnemers. • De poules zullen zoveel mogelijk op niveau en leeftijd ingedeeld worden.

 • De samenstelling van de poules, met contactgegevens van de deelnemers, wordt per e-mail meegedeeld en zult u ook kunnen vinden in de mapjes in beide cafetaria’s zodra deze weer geopend zijn.

 • Elke deelnemer speelt één wedstrijd tegen alle andere deelnemers uit zijn poule. De wedstrijddata worden in goed overleg met de tegenstrevers gekozen en zelfstandig vastgelegd. Wij hopen uiteraard dat de deelnemers zoveel als mogelijk tijdens de vaste momenten op zaterdag zullen spelen. De competitie loopt tot twee weken voor de finaledag, zodat iedereen voldoende tijd krijgt om de wedstrijden af te werken. Alleen de deelnemers die tenminste ¾ van de geplande wedstrijden hebben afgewerkt worden meegenomen in de eindrangschikking en kunnen in aanmerking komen voor een finaleplaats. Wees geen spelbreker zodat iedereen zijn wedstrijden kan spelen.

 • Elke wedstrijd van de voorronde bestaat uit 2 sets. Een gelijkspel is dus mogelijk. Meteen na elke wedstrijd dienen de spelers datum en uitslag digitaal door te geven via www.lommelsetc.be

 • De uitslagen worden regelmatig verwerkt door de commissie en tussenstanden worden op de website weergegeven. Volgens onderstaande puntentelling wordt er een rangschikking opgemaakt.

 • Winst =  3 punten
  Gelijk spel = 2 punten
  erlies = 1 punt

 • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal poules kan het zijn dat meerdere deelnemers van de poule zich kwalificeren voor de finaledag. Probeer deze mooie dag zeker vrij te houden, want ook voor de afvallers wordt er die dag iets leuks georganiseerd 

Reglement
bottom of page