CLUBKAMPIOENSCHAP 2019

 

Tussenstanden

 

Geef hier je score door.

Poules volwassenen

Poules jeugd

Voorrondes

Omdat het "directe uitschakeling" formaat weinig aanleiding geeft tot gezelligheid binnen de club, werd er gekozen voor het pouleformaat gedurende de voorrondes. Iedereen wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, waarbij de grote van de poules afhankelijk is van het aantal inschrijvingen. We zorgen er voor dat er maximaal 5 tot 6 wedstrijdengespeeld dienen te worden per poule. Om de wedstrijden af te ronden kan er gespeeld worden vanaf 1 juni tot en met zondag 9 september. Zo heeft iedereen ruim de tijd om zijn wedstrijden af te ronden. Er worden dit jaar zowel enkel als dubbelwedstrijden georganiseerd.

Afgelopen lente werd er voor de kinderen op woensdag namiddag reeds een "jeugdladder" georganiseerd. Door het grote enthousiasme werd er besloten ook de kinderen mee te betrekken in het clubkampioenschap. 

Eindronde

Na het afronden van de poulewedstrijden wordt eind september het finale weekend georganiseerd. Op zaterdag 14 september zal er gestreden worden om de uiteindelijke eerste plaats. Dit zal gepaard gaan met gezellige activiteiten zoals onder meer een BBQ, muziek, etc. Het weekend wordt afgesloten met een plechtige prijsuitreiking en een dankwoordje van onze voorzitter, Dirk Huysmans. 

 
 • Het aantal poules wordt bepaald door het aantal deelnemers.

 • De poule-indeling zal zoveel mogelijk gebeuren op basis van gelijkwaardig niveau.

 • De samenstelling van de poules, met contactgegevens van de deelnemers, wordt (per e-mail) meegedeeld en zult u ook kunnen vinden in de mapjes in beide cafetaria’s.

 • Elke deelnemer speelt één wedstrijd tegen alle andere deelnemers uit zijn poule, in totaal 5 à 7 wedstrijden.
  De wedstrijddata worden in overleg met de tegenstrevers door de deelnemer zelf gekozen en vastgelegd. Parallel hieraan zal de trainersstaf enkele speelmomenten kiezen voor de jeugd. Uw krijgt hiervoor de mogelijkheid om een baan te reserveren naast uw normale reserveringen door de ledengroep clubkampioenschap te selecteren.
  De competitie loopt van eind mei tot en met zondag 9 september, zodat iedereen voldoende tijd krijgt om de wedstrijden af te werken!
  Alleen de deelnemers die tenminste ¾ van de geplande wedstrijden hebben afgewerkt worden weerhouden in de eindrangschikking en kunnen in aanmerking komen voor een finaleplaats.
  Wees geen spelbreker zodat iedereen zijn wedstrijden kan spelen !!!

 • Elke wedstrijd van de voorronde bestaat uit 2 sets. Een gelijkspel is dus mogelijk.
  Meteen na elke wedstrijd dienen de spelers datum en uitslag digitaal door te geven via deze link of onder het menu "inschrijven > scores clubkampioenschap".

 • De uitslagen worden regelmatig verwerkt door de commissie en tussenstanden worden op de website weergegeven.
  Volgens onderstaande puntentelling wordt er een rangschikking opgemaakt.

Winst =  3 punten
Gelijk spel = 1 punt

 • De winnaar van elke poule kwalificeert zich voor de eindronde. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het zo zijn dat ook (een deel van) de nummers twee zich kwalificeert.

 
 

Tussenstanden geel

U13

U15

 

Tussenstanden groen

Tussenstanden oranje

©2018 by Lommelse T.C.