De zomerkampen zijn weer in aantocht. Deze weken boordevol plezier combineren tennis, conditie en andere leuke activiteiten gedurende een volledige week met als hoogtepunt onze heuse "tennisbivak" met nachtspel. Er wordt steevast afgesloten met een BBQ op vrijdagavond. 

Waar en wanneer zijn de kampen?

De kampen gaan door in de week van:
9 tot 13 juli (locatie kolonie )
13 tot 17 Augustus (locatie centrum)

Wat houden de kampen in?

Een gewone kamp dag begint om 9:30. Er wordt in de voormiddag tennis- en conditietraining voorzien. Na de middagpauze wordt er een afwisselende sport&spel activiteit georganiseerd aansluitend met tennistraining. Een typische dag ziet er als volgt uit:

09:30 - 11:00 Tennistraining
11:00 - 12:30 Conditietraining
12:20 - 13:30 Middagpauze
13:30 - 15:00 Sport en spel 
15:00 - 16:30 Tennistraining

In functie van het weer wordt er 1 vrije namiddagactiviteit georganiseerd op woensdag of donderdag namiddag. Dit was in het verleden onder andere: zwemmen, waterolympiade, springkastelen e.d.

Tennisbivak
Naar jaarlijkse traditie kunnen de kinderen donderdagavond komen kamperen. Wij voorzien donerdagavond frietjes en vrijdagochtend ontbijt. 

Afsluitende BBQ
Vrijdagavond is er als afsluiter steeds een BBQ voorzien. Kinderen die inschrijven voor het kamp zijn automatisch ingeschreven voor de BBQ. Ouders en eventuele broers/zusjes kunnen aansluitend inschrijven via deze link, of bij aanvang van het kamp ter plaatse. Inschrijvingen dienen ten laatste op woensdag van de kampweek binnen te zijn. 

De kostprijs van de BBQ wordt geraamd op 12 euro voor een volwassenen en 9 euro voor een kind. Voor volwassenen omvat de BBQ 3 stukken vlees (vegetarisch mogelijk), met een rijkelijk buffet aan pastas en groenten. Kinderen krijgen 2 stukken vlees.

Extra: sinds vorig jaar voorzien we voor ieder kind een t-shirt indien zij inschrijven voor de volledige week. Dit zit inbegrepen in de prijs. Wanneer je niet  de volledige week kan meedoen, kan een tshirt verkregen worden voor 10 euro. 

Wat kosten de kampen? 

Een volledige week kost 125 euro. 

Indien je apart wens in te schrijven voor bepaalde dagen, kan dat natuurlijk ook. De prijs is verschillend per dag (o.w.v. de activiteiten) en is als volgt: maandag en dinsdag aan 25 euro per dag, woensdag, donderdag en vrijdag aan 30 euro per dag. 

Inschrijven voor het kamp kan door hier te klikken.