Tijdelijke actie:

Bring a buddy

Wanneer je een vriend(in) meebrengt en zij zich inschrijft voor een 10 weken inschrijving of beurtenkaart, ontvangen jullie beide 10 procent korting op de inschrijving of 1 beurt extra voor jullie 10 beurten kaart*. 

Tarieven en informatie

Hieronder staan alle prijzen weergegeven. Onderdaan de pagina kan u meer lezen over de specifieke werking.

  • / = niet van toepassing

  • Klik op de soort inschrijving voor meer informatie

  • Vanaf 3 maanden is het all in abonnement slechts 40 euro/maand

  • Iedereen kan 1 gratis proefles bijwonen

 

10 weken inschrijving (enkel mogelijk voor yoga, zumba, streetdance)

Voor een 10 weken inschrijving betaal je 60 euro. Je kiest het gewenste uur en kan vervolgens gedurende 10 weken meedoen met de lessen. Je dient geen plaats te reserveren. Deze inschrijving is enkel mogelijk voor de dans en yogalessen. Lessen kunnen bij afwezigheid niet ingehaald worden, tenzij er een inhaalweek voorzien wordt door de lesgeefster. Deze formule is vooral interessant indien je wekelijks aanwezig kan zijn. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. De lessen starten in de tweede week van september.

Losse beurt (mogelijk voor alle danslessen)

Een losse beurt is mogelijk voor zowel de dans, yoga en jumplessen. Je dient hiervoor wel je plaats te reserveren via ons online reservatie systeem. Je kan ter plaatse afrekenen aan de lesgeefster of aan de bar. 

10 beurtenkaart (mogelijk voor alle danslessen)

Een 10 beurtenkaart kan verkregen worden voor 75 euro. Ze is geldig gedurende 6 maanden en kan gebruikt worden voor alle danslessen. Je dient steeds je plaats te reserveren via ons online reservatie systeem. Betaling van de beurtenkaart dient eenmalig te gebeuren aan de bar. Bij deelname aan de les zal de lesgeefster een beurt afstrepen. 

All-in (mogelijk voor alle danslessen)

Met een all-in abonnement kan je aan alle aangeboden dans- en jumplessen deelnemen. Je dient enkel je plaats te reserveren via ons online reservatiesysteem. Je betaalt eenmalig aan het begin van de lessenreeks voor een gekozen periode. Betaling kan ter plaatse aan de bar. Het all in abonnement is een alternatief voor het klassieke fitness abonnement. 

Proefles 

Iedereen kan gratis 1 proefles bijwonen. Inschrijven voor een proefles kan via deze link.

 
 
 
 
 

Bring a buddy actie

Wanneer je iemand nieuw lid maakt, ontvangen jullie beide 10 procent korting op jullie inschrijving indien het om het 10 weken inschrijving gaat. Als je reeds lid bent, wordt deze korting verrekend bij de eerstvolgende inschrijving. Wanneer jullie  beurtenkaarten gebruiken, krijgen jullie 1 gratis beurt. Dit is enkel geldig indien uw vriend(in) nooit eerder lid was bij onze club.

Schermafbeelding 2018-08-20 om 19.37.10.
 

Reservatiesysteem

Wanneer je wenst deel te nemen aan de dans, yoga of jump4fun lessen met een beurtenkaart dien je op voorhand je plaats te reserveren. Dit kan via ons online reservatiesysteem. Je registreert een account en kan vervolgens online reserveren. Reserveren kan tot 3 weken op voorhand. Voor sommige lessen zijn de plaatsen beperkt, wees er dus snel bij. Annuleren kan tot 24 uur op voorhand. Bij laattijdige annulering wordt je beurt alsnog aangerekend, tenzij aantoonbaar door onvoorziene omstandigheden.

Wanneer je nog geen beurtenkaart bezit, dien je eerst in te schrijven. Wij nemen vervolgens contact met u op voor verdere registratie.

Maandag 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

ZUMBA
09:30 - 10:30

ZUMBA
10:00 - 11:00

SD JEUGD
19:00 - 20:00

ZUMBA
20:00 - 21:00

YOGA
19:30 - 20:30

JUMP4FUN
19:30 - 20:30

SD KIDS
19:00 - 20:00

JUMP4FUN
20:00 - 21:00