Na een eerste succesvolle reeks, wordt het yoga programma nu opgenomen in het multisport/dans programma. Dit wil zeggen dat je vanaf nu ook met een beurtenkaart of all inclusive abonnement kan deelnemen aan yoga lessen. 


Florence: onze instructrice! 

Sinds ongeveer 8 jaar heeft zij haar hart verloren aan yoga. Ze beoefent dan ook verschillende stijlen, bestudeert uiteenlopende achtergronden en probeert zoveel mogelijk ervaringen in haar leven te integreren. Ze heeft haar diploma tot yoga instructrice behaald in Noord-India. Dichter als dit bij de bron kan je niet komen! 


Wanneer gaan de lessen door? 

 De nieuwe lessen starten in de week van 16 april en gaan door op woensdag van 20:00 tot 21:00 uur.


Wat kosten de lessen?

Afhankelijk van je inschrijving is het slechts 60 euro voor 10 lessen! Alle informatie over de aangeboden formules kan je hier terugvinden. Als je een beurtenkaart of all-in formule hebt, kan je hieronder het aantal vrije plaatsen terugvinden.  


Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan door hier te klikken, ook een gratis en vrijblijvende proefles kan je zo aanvragen!

 

via GIPHY


Reserveer je plaats!

Hieronder wordt de bezetting van de yogalessen weergegeven. Indien je met een beurtenkaart of all-in formule wenst deel te nemen, dien je te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., facebook of telefonisch via 0032470389808. 

Opgelet: indien je nog geen lid bent, dient je eerst hier in te schrijven.

Legende: vaste inschrijvingen  - beurtenkaarten/proefles - vrije plaatsen