Jump 4 fun!

Welkom op de nieuwe jump4fun pagina! 


Wat is jump 4 fun? 

Jump 4 fun is een full body workout, die gevolgd wordt op een eigen trampoline. Fun & een goede workout verzekerd! Kijk zeker het onderstaande fragment om jezelf volledig te laten overtuigen:


Wanneer gaan de lessen door?

 De planning wordt hieronder weergegeven: 

Opgelet: lessen kunnen enkel doorgaan indien er 5 mensen aanwezig zijn. 


Voor wie zijn de lessen? 

De lessen zijn voor jong en oud. De jongsten onder ons kunnen aansluiten bij het jump4kids programma. Deze lessen gaan door op woensdagnamiddag. Volwassenen hebben meerdere mogelijkheden door de week en in het weekend. Iedereen is welkom!


Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan via deze link of onder het menu "inschrijven". Zodra je ingeschreven bent, nemen wij contact met je op ter bevestiging. Betalen kan bij aanvang van de eerste les.

P.S. Iedereen kan altijd een gratis proefles bijwonen!


Waar gaan de lessen door? 

De lessen gaan door in de vernieuwde danszaal in het tenniscentrum op de Kolonie!

 


Bezetting & reserveringen

Indien je een beurtenkaart of all-in hebt, dien je je plaats steeds opnieuw te reserveren. Hieronder worden de beschikbare plaatsen weergegeven. Je plaats reserveren kan vanaf 2 weken op voorhand! Een reservatie dient 24 uur op voorhand geannuleerd te worden, om zo anderen een kans te geven jouw plaats in te nemen. Bij laattijdige reservaties zal je beurt alsnog aangerekend worden. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., facebook of telefonisch op 0470389808.

Legende: vaste inschrijvingen  - beurtenkaarten/proefles - vrije plaatsen

Opgelet: er zijn problemen gekend bij het gebruiken van de Safari browser. Indien de planning hieronder niet volledig wordt weergegeven, gelieve dan een andere browser te gebruiken.