top of page

KIDStoer en tiener circuit.

KIDStoer is het opstapje vanuit tennisvlaanderen voor alle kinderen die willen proeven van een competitieve omgeving. Ze worden er uitgedaagd om hun kennis en kunde in de praktijk om te zetten via leuke, competitieve spelvormen. Zodra de kinderen ouder zijn (geel) kunnen ze deelnemen aan het jeugdcircuit. 

Vanuit de club proberen we het deelnemen aan deze tornooitjes zoveel mogelijk te stimuleren. Daarom organiseren we de zogenaamde "begeleide kidstoer momenten". Op deze dagen zullen er trainers aanwezig zijn die de kinderen kunnen opvolgen en stimuleren. Bij voldoende animo organiseren we ontbijt & lunch op de club, om nadien met z'n allen tornooi te gaan spelen. Dit bleek in het verleden een leuke formule! De gekozen data staan onderaan de pagina. Inschrijven voor de tornooien moet via tennisvlaanderen. De link wordt steeds aangegeven.

De volledige lijst met alle beschikbare tornooien staat op tennisvlaanderen en kan je hier terugvinden!

Kijk zeker onderstaande video voor een algemene indruk. 

Leeftijden

De kleuren voor de KIDStoer zijn gelijkaardig aan deze van de tennislessen. Is je kind echter nog maar pas begonnen, kan het zijn dat deze niet volledig overeenkomen. Kinderen worden best op niveau ingeschreven. Het is mogelijk om startende kinderen in een lagere reeks in te schrijven. Hieronder worden de richtlijnen mee gegeven. Vragen? Aarzel dan niet om je trainer aan te spreken!

kidstoer.PNG

Richtlijnen leeftijd kids tennislessen

kidsteor2.PNG

Richtlijnen KIDStoer leeftijden

data

Begeleide tornooien (KIDStoer)

Tijdens volgende tornooien zullen er trainers aanwezig zijn ter opvolging van de kinderen:​

Zaterdag 21 december: TC Hamont (Hamont-Achel​)

Zondag 26 januari: KTC Wezel (Mol)

Zondag 9 februari: Lommelse TC 

Begeleide tornooien (Tiener circuit)

Hamont: 21/12/19 - 5/01/2020

Keiheuvel: 21/12/19 - 5/01/2020

bottom of page