KIDStoer

KIDStoer is het opstapje vanuit tennisvlaanderen voor alle kinderen die willen proeven van een competitieve omgeving. Ze worden er uitgedaagd om hun kennis en kunde in de praktijk om te zetten via leuke, competitieve spelvormen. 

Vanuit de club proberen we het deelnemen aan deze tornooitjes zoveel mogelijk te stimuleren. Daarom organiseren we de zogenaamde "begeleide kidstoer momenten". Op deze dagen zullen er trainers aanwezig zijn die de kinderen kunnen opvolgen en stimuleren. Bij voldoende animo organiseren we ontbijt & lunch op de club, om nadien met z'n allen tornooi te gaan spelen. Dit bleek in het verleden een leuke formule! De gekozen data staan onderaan de pagina. Inschrijven voor de tornooien moet via tennisvlaanderen. De link wordt steeds aangegeven.

De volledige lijst met alle beschikbare tornooien staat op tennisvlaanderen en kan je hier terugvinden!

Kijk zeker onderstaande video voor een algemene indruk. 

Leeftijden

De kleuren voor de KIDStoer zijn gelijkaardig aan deze van de tennislessen. Is je kind echter nog maar pas begonnen, kan het zijn dat deze niet volledig overeenkomen. Kinderen worden best op niveau ingeschreven. Het is mogelijk om startende kinderen in een lagere reeks in te schrijven. Hieronder worden de richtlijnen mee gegeven. Vragen? Aarzel dan niet om je trainer aan te spreken!

Richtlijnen leeftijd kids tennislessen

Richtlijnen KIDStoer leeftijden

 

Begeleide tornooien

Tijdens volgende tornooien zullen er trainers aanwezig zijn ter opvolging van de kinderen:​

Zaterdag 22 december: TC Hamont (Hamont-Achel​)

Zondag 27 januari: KTC Wezel (Mol)

Zondag 3 februari: Lommelse TC 

Zondag 24 februari: TC De Krekel (Peer)

Inschrijving lunch/ontbijt

Gelieve hieronder je in te schrijven voor het ontbijt/lunch voorafgaand aan de wedstrijden. Dit wordt enkel georganiseerd wanneer er voldoende inschrijvingen zijn. Doorgaans wordt er 1.5 uur op voorhand afgesproken op de club. We eten en drinken samen iets kleins en gaan dan door naar het tornooi. De kostprijs hiervan bedraagt 2 euro, bovenop het inschrijfgeld van het tornooi zelf (2 tot 3 euro).

arrow&v

©2018 by Lommelse T.C.