Nieuw:
Vanaf dit jaar geven we een extra lesweek (8+1). Het is de bedoeling dat deze laatste les aan het einde van de zomer wordt gegeven als opstap naar het zomerseizoen en de winter.

Het aanbod:

Recreatieve lentelessen

Onder "Recreatieve tieners" verstaan we iedereen die graag voor het plezier een uurtje komt tennissen. De trainingen zijn gericht op een degelijke basistechniek, die aangebracht worden in de vorm van leuke, leerzame spelvormen. Wanneer je competitief ingesteld bent en goed voorbereid wenst te zijn voor het wedstijdaspect, dan raden we jullie aan om deel te nemen met het selectiepakket (zie onderaan pagina).

 

KIDSTENNIS vaste momenten dinsdag, donderdag en zondagvoormiddag 8 + 1 week:   

De vaste momenten voor de KIDS gaan steeds door op dinsdag en donderdag tussen 17:00 en 20:00 hr en zondagvoormiddag van 9:30 tot 12:30. Deze lessen bestaan steeds uit 1 uur tennis. De start is voorzien voor de week van 16 april. 

Kleur  Prijs (€)
Rood, blauw en wit 55
Oranje  65

Uitleg bij de kleuren: in het verleden werden kinderen steevast op kleur ingedeeld. Kleuren zijn groepen afgebakend door leeftijden. Tegenwoordig combineren we leeftijd en niveau in een kleur. Kinderen worden eerst op leeftijd ingedeeld en worden vervolgens geevalueerd op niveau tijdens de trainingen. Concreet betekent dit volgende indeling:

Kleur  Leeftijd
Wit  3 - 5
Blauw 5 - 7
Rood  7 - 9
Oranje 9 - 10
Groen 10 - 12

Zodra kinderen ouder dan 12 jaar zijn, vallen ze onder de categorie "Tieners" (kleur: geel)

TIENERS, Recreatief:

Onder "Recreatieve tieners" verstaan we iedereen ouder dan 12 die graag voor het plezier een uurtje komt tennissen. Deze doelgroep wordt ook wel "geel" genoemd. De trainingen zijn gericht op een degelijke basistechniek, die aangebracht worden in de vorm van leuke, leerzame spelvormen. Wanneer je competitief ingesteld bent en goed voorbereid wenst te zijn voor het wedstijdaspect, dan raden we jullie aan om deel te nemen met het selectiepakket. 

Training  Prijs (€/uur)
Prive  250
Per 2 125
Per 3 80
Per 4 65

 

Specifieke, individuele trainingen 8 + 1 week (KIDS & TIENERS) (start na paasvakantie)

Onder specifieke trainingen verstaan we alle andere lessen buiten de vaste momenten. Dit kunnen privelessen zijn, duo trainingen etc. Specifieke trainingen worden zoveel mogelijk zoals in de wintertrainingen gepland. De bedoeling van de extra les (9e les) is een opstap naar de wintertrainingen. Deze worden eind september gegeven.

Wegens interclub kan er maar op beperkte terreinen en tijdstippen les gegeven worden. (Locatie is afhankelijk van de beschikbare terreinen van Centrum, Kolonie.)

Bij regenweer wordt, wanneer mogelijk op de indoorterreinen les gegeven. Indien dit niet mogelijk is gaat de training niet door. Bij twijfel, bel je best 15 min. voor aanvang van de training naar de trainer.

 
Vrijdag groepstrainingen (TIENERS, recreatief) 10 weken (start na paasvakantie)

Om deel te kunnen nemen aan de groepstraining, is een basis niveau vereist. Je kan enkel deelnemen aan de groepstraining als je minimaal ook deelneemt aan een specifieke training (zie hierboven). De groepstrainingen gaan steeds door op vrijdagavond tussen 17:30 en 20:30 op de site van de Kolonie. 

Groepstraining Prijs (€) /1,5 uur
Vrijdagavond 95 euro   


Conditietraining 1 uur  (KIDS & TIENERS, recreatief) 
       

Conditietraining wordt ingepland in functie van het aantal inschrijvingen. Deze gaan door op de site van de Kolonie. 

Kostprijs = 75 euro / uur.   

Hoe inschrijven?     

Inschrijven kan via deze link of onder het menu "inschrijven".                             

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Competitieve aanbod

Zoals reeds eerder aangehaald, wordt het competitieve pakket aangeboden voor spelers die doelgericht wedstrijden willen spelen. Naast een uitgebreide basis wordt er ook gefocust op inzichtelijke spelvormen en wedstrijdtechnieken. 

TIENERS, specifiek lesmoment, competitief:

Opgelet:  deze lessen duren 10+2 weken lang. De bedoeling van de extra lessen (11e en 12e les) is een opstap naar de wintertrainingen. Deze worden eind september gegeven. De start van de lentelessen is voorzien voor de week van 16 april. 

Training  Prijs (€/uur)
Prive  360
Per 2 180
Per 3 120
Per 4 90

 

TIENERS, groepstraining voor wedstrijdspelers:

Training Duur  Prijs
Groepstraining woensdagavond 1.5 uur 130
Groepstraining vrijdagavond 1.5 uur 130
Conditietraining 1 uur 75